Donateurskaarten

Wij zijn dankbaar voor elke donatie en doen ons uiterste best om jou een fijne salsadansavond te bezorgen.
Bij een donatie vanaf 10 euro krijg je van ons een SalsaPlatform "Donateurskaart" die je kunt gebruiken om van verschillende voordelen te genieten. De donateurskaart is 1 jaar geldig en kent momenteel drie vormen:
 • Vanaf 10 euro
  Hiermee geniet je o.a. van kortingen op verschillende feesten, van acties van dansscholen en sponsoren en kun je een introducee meenemen op de woensdagavonden. De introducee betaald 50% entree.
  Haal direct een donateurskaart
 • Vanaf 35 euro
  Hiermee heb je naast de hiervoor genoemde voordelen, op de WOENSDAGAVONDEN vrije toegang tot het feest.
  Haal direct een donateurskaart
 • Vanaf 50 euro
  Hiermee heb je naast de hiervoor genoemde voordelen, vrije toegang tot ALLE EVENEMENTEN (dus ook de zaterdagen) die door SalsaPlatform alleen georganiseerd wordt in het jaar.
  Hierbij kan een uitzondering gelden voor evenementen die samen met partners worden georganiseerd. De voorwaarden zullen in dergelijke gevallen gepubliceerd worden.
  Haal direct een donateurskaart

  Ps. Als ondernemer kan je voor een bedrag vanaf 50 euro ook ervoor kiezen om "Sponsor" te worden in plaats van donateur. Kijk op de sponsor informatiepagina voor meer informatie en de voordelen.
salsaplatform donateurskaart jaarlijks te koop vanaf november
Tip: Donateurskaarten voor het volgend jaar zijn al vanaf november van het lopend jaar te koop. Word dus alvast in november van het lopend jaar donateur en geniet zo 2 maanden extra van de voordelen van donateurschap tegen betaling van de door jou gekozen jaar tarief van 10, 35 of 50 euro.