Vrijwilliger zijn bij SalsaPlatform

Wanneer je vrijwilliger wordt bij SalsaPlatform maak je niet alleen onderdeel uit van een heel leuk en gevarieerd team, maar draag je zo ook een steentje bij aan het voortbestaan van het salssadansen in het Platformtheater. Lees hieronder enige citaten van vrijwilligers die jou voor zijn gegaan:

   Vrijwilligers zeggen:

 • Mede door mij kunnen een heleboel mensen maandelijks genieten van het dansen. En dat geeft mij weer een goed gevoel. Daarnaast werk ik met een team gezellige collega's. Deze wisselwerking maakt het voor mij.
  -Orlando-
 • Ik heb een gevoel dat ik er een tweede familie bij heb gekregen.
  -Jack-
 • Om het bestaande team te versterken en omdat Sandra mij gevraagd heeft.
  -Elvira-
 • Ik vind het erg feestelijk en ik krijg een goed gevoel om anderen een leuk feestje te geven.
  -Ronn-
 • Ik vind het leuk om de stichting te helpen en dat het door gaat.
  -Marcel-
 • Mijn favoriete salsalocatie in Groningen is altijd het Platformtheater geweest. Al sinds 1993. Vanaf het ontstaan van de Stichting ben ik actief als vrijwilliger. Nog steeds met veel plezier!
  -Renée Hesse-vrijwilliger zijn bij salsaplatform


beeld van vrijwilligers onder elkaar.
Album 1

Wat verwacht SalsaPlatform van je?

Ja, het enige dat wij van jou vragen is dat je donateur van onze stichting wordt en dat je de meeste eerste woensdagen van de maand beschikbaar bent om een kassadienst te draaien. Wij maken een schema waarbij je maximaal één uur kassadienst per woensdagavond draait.

Wat heb je aan vrijwilliger zijn bij SalsaPlatform?

vrijwilligers van salsaplatform eten gezellig met elkaar bij sponsor de omhelzing
Een goed gevoel. Want natuurlijk word je vrijwilliger om zo iets goeds te doen voor de salsacultuur.Wij van stichting SalsaPlatform zijn altijd in actie om voordelen voor onze donateurs te verkrijgen, zo ook voor onze vrijwilligers.

Als vrijwilliger krijg je vaak net even extra voordeel. Zo zijn we met korting bij het concert van Romeo Santos geweest en hebben wij onze vrijwilligers vrij toegang gegeven bij een dansavond bij Que Rica Salsa in Assen. Verder proberen we eens per kwartaal gezamenlijk te eten bij een van de vrijwilligers thuis en gaan we eens per jaar uit eten met zijn allen.

Vrijwilliger worden

Heb je al voldoende informatie over wat het inhoudt om vrijwilliger te zijn bij SalsaPlatform? Ga dan direct aan de slag met aanmelden. Heb je eerst meer informatie nodig? lees dan informatie over en voor vrijwilligers bij SalsaPlatform of spreek eens een van de bestuursleden aan op een van de feesten.

Meld je hieronder aan als vrijwilligercaptcha