Algemene informatie voor sponsors

steun de salsacultuur word sponsorElke eerste woensdag van de maand en op 4 zaterdagen in het jaar organiseert stichting SalsaPlatform een Afro Latin dansavond waar gemiddeld 300 mensen op afkomen. Deze avonden zijn mogelijk door o.a.de giften van sponsoren. En dat weten onze bezoekers. Ze zijn jou dan ook erg dankbaar voor de plezierige avonden die jij als sponsor hen helpt bezorgen.
Dankzij de acties die je als sponsor aanbiedt, maakt je het mogelijk om jouw bedrijf op een aantrekkelijke manier te presenteren aan onze groeiende aantal bezoekers. Deze presentatie verzorgt SalsaPlatform voor jou middels deze website, via beamer en beeldscherm  projectie tijdens de feesten, via onze maandelijkse nieuwsbrief en waar van toepassing (in geval van bijvoorbeeld feesten), in overleg, via Facebook.
Bovendien is het ook gewoon leuk om sponsor te worden, want je steunt het voortbestaan van het traditionele salsadansen op de woensdagavonden in het Platformtheater en je helpt de gevarieerde Afro Latin danscultuur in Groningen en omstreken in stand te houden en te bevorderen.